December 31, 2010

Best Memory Created Ever At PERDA 2

 Assalamualaikum.

Rindunya kat PERDA. How are u PERDA? Sihat ke? 
Senyuman cikgu-cikgu menambat hati, terpaut di jiwa. Bulan 1 dan bulan 2 sebelum blah ke SAKBA pada 27 Februari 2010. Huh. 

Bermain-main lagi lagu Teacher Ruthra kat kepala. 'Concert Kelas' depan pentas...waaa. First time kena nyanyi depan public untuk English Week. Dan first time kena keluarkan suaraku yang lunak merdu ni. 

Thanxz a lot Teacher Ruthra. U have bring me to be more confident,brave untuk tampil ke depan and be myself. Kat sini nak abadikan lirik lagu yang Teacher Ruthra ajar...untuk budak-budak 4 USM PERDA, kalau salah kat lirik ni tolong gtau ye. :)

The Hands of Time


In the hands of time, 
Were hands that I could hold, 
I keep them warm,
And in my hands,
They'll not turn cold.

And all the happy days,
Will never learn to fly,
Until the hands of time,
Will choose to say.....

The mountain at the top
Of the spring (of the spring)
The comforts in the sound of a lullaby,
The innocence of peace in the spring,
But most of all the moment when love first touch me...

And all the happy days,
Will never learn to fly,
Until the hands of time,
Would choose to say...
Goood byeeee

Lagu ni actuali boleh jugak buat poem..hehe. Tak gitu Nur Atikah Zuehaira?? Btulkan? Sweet memories just created in a short time for about 2 months and the half in 2010..but not in 2007, 2008 and 2009 which is about 3 years...Teacher Ruthra brings anything to make us more perfect. Like the kind of leadership teaching. WE PROUD OF YOU MADAM RUTHRA. WE LOVE YOU. 

0 comments: