December 08, 2010

Outing Jusco PERDA

 Assalamualaikum.

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga keluar ke AEON Seberang Perai City dengan dua orang anak saudara aku. Ditambah pula lagi kawan baik yang suka menyibuk, BHAHAHA. By the way, Taufiq Zulhelmy, Nabilah Fatin, and Shamila Sauhami, terima kasih sebab sudi meluangkan masa bersama. Apa-apapun, filem Harry Potter and Deathly Hallows Part 1 itu memang terbaik.

   Aku kekok masa nak amik gambar. Tak pandai nak pose itu ini.

Selepas movie time, makan pula di KFC dengan hangpa semua, malu-malu kucing aku ini. Tak biasa la makan semeja dengan kawan-kawan perempuan. Nasib baik anak saudara aku tolong coverkan.

And anyway, cuba-cuba lah soalan MRSM itu. Especially Additional Mathematics. Semestinya akan garu kepala sampai luruh rambut. And thanks too sebab sanggup luangkan masa bersama kat DINOTREK ni, boleh la tahan permainan dan replika dia. Tetapi agak membosankan sedikit.

By the way, sejak bila Nur Nasyitah keja kat Pizza Hut ? Wow, pelajar bijak Additional Mathematics itu belajar sambil keja ke? Siap bawa beg galas lagi. Mesti punyalah dalam tu ada buku Additional Mathematics. Ahaha. 

Thanks for everything. 

0 comments: