April 10, 2011

Breaking News Kat Komuniti Blog.

Assalamualaikum.





Siapakah Cik Anon ? Cik Anon adalah singkatan daripada Cik Anonymous. Orang yang dilahirkan tak bernama. Kesian. Popular ye kau Cik Anon. Hebat sangat. Hebat giler sama macam prangai yang giler giler. Haha. 

Kenapa dia suka membangkitkan isu dalam kalangan blogger ? Blog GG pun kena attack ? Hampeh betul. Hampas punya Cik Anon. 

Kot ye pun, letak la nama. Kenapa nak komen kat blog orang bagi bikin panas. Oh.. nak jadik hot topics. Ye lah, dia lah POP STAR, rite ? 
Cik Anon nih berkemungkinan :
1. Nak jaga publisiti dia yang murahan yang teramat giler giler murahan.
2. Malas nak buat blog, tak reti nak sign up.
3. Jeles dengan blog orang yang lawa nih.
4. Gatal tangan nak menaip komen-komen yang tak berfaedah kat setiap blog..better buat blog sendiri daripada komen kat blog orang laen..dah memandangkan rajen menaip. Tak gitu ? Bayangkan berapa banyak post dia boleh buat. 
5. Dialah Cik Anon. =.=

Stop la keja kau Cik Anon. Nak komen pun berpada-pada lah. Janganlah sesuka hati ja nak membangkitkan isu-isu panas. Blog GG pun turut terkena. Asbestos betul. Memang arh komen kau tak boleh nampak, ye lah, sapa kenal Cik Anon yang bernama Anonymous dengan tak bergambar ? Sapa kenal ? Kau tunggulah je lah kat medan perbicaraan nanti. Ye Cik Anon ? 

0 comments: