April 11, 2011

Building My Own Social Network !!! :DD


I'm too happy. Just like wanna to jump until I could reach the stars. Haha. Jangan terkejut eh. Social network GG ni ada ciplak-ciplak sikit dari Facebook and MySpace. Hehe. SO..apakata korang just shut up, silence and whatever, pergi ke link Facing The Book nih. Jangan banyak songeh, kang GG sepak, tak ke nahas. Okeh. Jom la sign up. Hidup lebeyh meaningful. Yeah. Actuali, network ni GG daftar bawah SocialGo.com. Hehe. Free je. Tak payah nak buat akaun Premium. Buat apa. Nak kena bayar, banyak sangatkah duit tue? Kalau banyak sangat, sedekah-sedekah la kat GG nih. GG bukanlah daripada keluarga yang kaya. SOB2. Hahax. Okeh. And then jangan la lupa nak follow GG plak ye. You can follow by searching this name 
1. The Old Grunt GG
2. Mohamad Azizi Md Said
*** that's my account lah ***
In case kalau tak add GG, nahas lah sekali lagi. Haha. Just joking doe. Jangan marah ye. Chillax weh chillax. Okeh, nak gi sambung study balek. See ya reader. Ingat, jangan lupa SIGN UP dan ADD ME okeh ? Love ya sweaty. 

0 comments: