April 17, 2011

Miss You Miss Blog ~~~

Okeh. Time to say gud bye. I will missing you and my blog. Apa boleh buat, SPM kan dah dekat. Mana boleh keja dok online ja. Ingat la sikit masa depan nun di sana. Ingat senang ke nak grab pangkat pakar bedah ? No no no. Kena la struggle betul-betul. Kali ni tak memain lagi ye bebudak kelas ARIF yang suka mengata " muka hang memanjang online ja ". Tension betul bila dengar. Dah pasang azam dan tekad nih. Lepas ni nak mem'bz'kan diri dengan study-solat-study. Kalau ternampak post yang later, that's mean GG curik-curik masa online. Lepas ni memang busy gila-gila. Tak sempat nak menghadap komputer. Yang tau hanya menghadap buku rujukan, homework, 'tesis' * tipu ... and 'appointment' * tipu....


Khamis ni baru nak start gi tusyen FIZMA kat Summit BM. Belajar balek Form 4. Join Kak Hajar, Nabilah and Azim gi tusyen tue. Selama ni lenggang je kan. Now, haaa..amek kau Azizi. Buat apa buang masa kat rumah dengan makan, online and tidur. Result : I'M TOTALLY FAT RIGHT NOW. Bagak gemuk. Mak and cousins pun cakap gemuk. Arghhh...geram betul. Kucing Miki tue lagi gemuklah. Eloklah. Tuan and kucing sama naik. Okeh. Dengan mem'bz'kan diri, nampaknya tak de lah masa nak makan. Hehe. Ada chance yang terbuka luas. Wait wait wait...apa yang GG merapu nih ? 


And owh, baru tadi Shafik call. Semalam pun dia call jugak. Intro dia berbunyi * Kami dari Hot FM....benda yang sama GG dengar sejak semalam lagi. Alasan nak kenakan Panggilan Hangit kat GG lah tue. Apakah. Tak jadik la weh. Dengar suara pun dah tau gelak-gelak dari belakang. Haha. Ingatkan sapa. Shafik lah. Hahai. And bukan sengaja eh tutup telefon. Telefon cikai cap ayam. Memang arh cepat rosak. Serius tak dengar apa yang hang cakap Shafik. Bukannya takut dihangitkan dalam Panggilan Hangit tue. Anyway, thanxz a lot ye coz telefon ex-Beserian nih. Hehe. To Shauqi jugak. Thanxz. Ingat lagi kat GG nih. Hehe. * Tersipu-sipu. Rindu kat GG lah tue. Haha. Best CubeMate ever lah mpa nih. Hope dapat jumpak mpa lepas SPM nih. Best of luck for you...and others. 

OKEH BL0G, FB, FESBUK, HI-5, TUMBLR, TWITTER, MYSPACE, TAGGED, SCRIBD and apa lagi ntah. Tak ingat. 


gonna miss mpa semua untuk sementara nih... ^.^

0 comments: