April 15, 2011

Sambil Selam-Selam Tue Minumlah Kopi Jantan Nih...

Assalamualaikum. Jom minum. Hehe. 

Ni lah yang dimaksudkan minum kopi sambil selam. =.=

Jom jom. Marilah kita bersama-sama minum kopi ..i mean "c.o.p.y" or download soalan-soalan percubaan SPM 2010 MRSM and SBP. Tetiba ja hari ni tergerak hati nak download semua soalan percubaan SPM 2010 untuk semua negeri, MRSM and SBP. Yes. 

Although orang selalu kata, " Muke ko nih memang tak lepas dari chatting eh ?" ... Bagak KEJAM. Anyway, sambil-sambil berblogging, Facebooking, Fesbuking, GG tak kan terlepas jugak ari ambil kesempatan mencurik beberapa soalan-soalan SPM sekolah-sekolah tertentu. And then tak jugak terlepas dari study bak kata pepatah, sambil menyelam minum air. Right ?

At night, BLOGGING....and yang sama waktu tue. Awal-awal pagi time pukul 4 pagi camtue, bangun study. Senang bukan ? Study pagi-pagi fresh sikit. Ulang-ulang benda nih. Ye lah. Kita bukannya pandai sangat. Buat apa nak berlagak pandai sedangkan ada lagi yang lebih pandai dari kita ? Tak ke gitu ? Ada la jugak seorang kawan GG ni tanya.. ehem .. " Azizi. Aku tengok hang macam tak pernah bodoh ja dari Tingkatan 1 dulu lagi. Cuba la jadik bodoh kejap. " Apakah. Aku rasa aku dah cukup XXXXX untuk tue. Entah la. Tue pandangan dia. Malas nak ambik tau. 





Okeh. Secara tuntasnya, GG tak akan berpendapat berFACEBOOK and berBLOGGING menghalang kejayaan. Mana lah tau, di sebalek bersosial, tersirat faedah yang grand dalam dia. Betul tak ? 

0 comments: