May 19, 2011

Me On Exam.

Semenjak dua menjak minggu exam ni, hohoho saya termata tension. So, saya curik-curik jugak nak update blog saya walaupun terlampau busy. Mungkin ada orang akan kata, eh...kau gila ? Haha. Ntah la. Dalam minggu exam nih, hurm, soalan yang paling saya suka, yeaayyy !!!! MODERN MATHS !!! Tapi baru je tadi fade up coz ADD MATH !!! Huhu. Hurm, Isnin ni ada Physics, Selasa ada Bio. Halahai. Jap nak tension. Anyway, ditambah lagi dengan result History yang apa-apa ntah. Habislah taraf saya untuk History. Waaa...

Pasni nak buat betul-betul. Azizi, come on la. Bak kata Ganapathy Munusamy, SPM 179 hari je lagi dari hari ni. APA ??!!! OMAIGOD OMAIGOD OMAIGOD. Macam mana pun, kena jugak la buat ni untuk future yang lebih baik. Saya nak jadik doktor . Doakan saya. 

Insha Allah, saya akan buat yang the best. Azizi the best. Azizi the Great. Chaiyok chaiyok Azizi. You're totally awesome one. You can do it. Huhu. Okeh. Tension dah kembali. Tapi nasib baiklah esok exam PJK saja. Haha. Tak kira pun dalam pointer. Fail pun tak pe. Hehe. PJK is about physical, not writing. Rite ? Okeh whatever. 

0 comments: