June 19, 2011

Wishing For Happier Life

Yah. First, HAPPY BIRTHDAY TO ME ! OMG. Timakaseyh la ye kepada yang wish untuk saya. Tak tau nak cakap apa. Tak kiralah waima di Facebook or phone, . You make my day and brightly. Untuk Gana Phaty yang setiap detik tak lepas nak wish kat saya HAPPY BIRTHDAY, sampai malas nak ucap ' Thank you '. Haha. Siap Gana ! Rasakan pulak bulan 7 ni. Hahaha. To Atikah Zuehaira ( Ieykara Ika ), tak lepas jugak nak wish kat saya walaupun dok dalam maktab, kantoi pegang handphone... haha, tak bagi kat cikgu Homeroom. Thank you ! :D Kak Hajar jugak. Alolo. nya bahasa. Cute cute. Facebook friends saya, ramai sangat lah, tak dapat nak kira. Love you all. OMAIGOD. Hampir terlupa lah. THANK YOU TO 5 ARIF. Mpa memang rock lah. Berpeluh-peluh je dengar wish. Punyalah banyak, sorang-sorang nak cakap. Haha. Anyway, 18 Jun 2011 bukannya ada apa-apa pun. Aktiviti saya waktu pagi, tengok tv, tengahari pulak online sampai lah ke malam. Tak sambut birthday pun. Alah, tak pa lah. Kalau dah tua tu tua jugak lah. So, no , no ,  but wishes.. yeah..wishes. The important thing. Ala-ala doa lah tu. Alah bisa tegal biasa. Mungkin ada yang pelik, apa ??? No ?? No ?? OMG !! 


Anyway, memandangkan hari ini Father's Day, so Happy FATHERS Day bagi sesapa yang masih berbapa, berayah, berwalid, berpapa, berabah, berpak, berdaddy, berpuppy and so on. Enjoy your life with your own father. Just that words. OK. Nak ke kubur jap. OK dear. Sampai takat sini je kot posting saya. Anyway, thanxz to all that wishing to me.

0 comments: