July 13, 2011

At Last But Not Least, PLKN La La La ...

Penat giler buat Add Math nih. Dari pagi sampai ke tengah malam. Almaklumlah, arini tak pegi sekolah. Kihkihkih. So, saya nak rehat jap. A'ah. FB. So, saya bukak FB dan  tanpa menghiraukan Home, terus  je saya tengok Notification. Ain Farhana ada comment something. At last, dia balas bahawa dia tak layak pegi ke PLKN. And dia tanya saya dapat tak ? What ? Dah keluar dah ke result ? Semalam orang check tak de plak nak keluar. Error sana-sini. Huh. So, apa lagi, gelabah dan terus gelabah, ke laman web tersebut yang disebut-sebut ramai. Komputer pulak jam. Time nih jugak la dia buat hal nyer. Dah ok. Hah. As soon as possible, nampak je background putih PLKN website. Abis peluh-peluh dirembes atas keyboard aku ni haa. 

Key-in number i/c. Dia loading.. fulamaakkk. Ketaq lutut abeh aihh. Haha. Tengah-tengah meloading tu, muka dipekup dengan tapak-tapak tangan, tapi jari-jemari bukak. Apakah. So, the result is....arggghhhhh !!!! Tak guner !!! Kenapakah. Apakah. Bagaimanakah. Huhuhu. Sedeyhnya hati kecil saya. Tak sangka hidup saya yang handsome nih jadik macam nih. Tetiba rasa saket perut. Waaa... kenapa  saya tak dapat PLKN ???!!! XDDD 

hohohoh ... 
Kepada yang dapat tu, teruskan hidup anda ye, jangan putus asa, mungkin rezeki anda nak dapat.. kan ? Best ape dapat masuk PLKN. Tak dapat lagi best >> yeayyy ..!!  Bersyukur ke hadrat Ilahi. Doa saya kesampaian. Alhamdulillah. Anyway, Mohd Taufiq Zulhelmy Abu Hassan, tabah ye ... 

0 comments: