July 10, 2011

Program Silang Cemerlang PMR dan SPM.

Alhamdulillah. Tak sangka saya kena dengar leteran Pengetua dan Pres PIBG. Anyway, at least, dapat jugak hadirkan diri ke program nih, walaupun time tu ada Teknik Menjawab Sejarah, hurm...sedey sedey. 

Nak kena buat aku janji lah, apa lah. Apakah. OK. Saya terima seadanya sebagai student lah katakan. Tapi aritu terasa bangga sikit coz nama sendiri disebut-sebut orang. Hoho. Tapi tak lah sampai kembang seat saya duduk, walaupun seat saya duduk tu memang dah kembang. Kejayaan seseorang tu tak berkekalan, kan dah cakap, hidup ni ibarat roda basikal anak menakan saya, kadang-kadang kat atas, kadang-kadang kat bawah ye. Bukan senang nak kejar. Usaha + doa = Insha Allah beroleh kejayaan. 

0 comments: