August 25, 2011

Timbang Berat Blog

Assalamualaikum korang. 
Blog korang rasa-rasa berapa kg hah Ada macam berat korang tak
Jom kita cuba aplikasi nih. Macam best je. Ingat korang je ke ada berat badan, blog korang pun ada lah. 

If blog korang selepas ditimbang adalah berat yang amat, better buang widget-widget yang tak berkenaan tu. Kan senang Barulah tak makan masa nak loading. Follower atau reader pun tak sanggup nak klik button X kat tab web browser tuh. 

So, tulis banyak tak guna. Klik Sini.  

Ni adalah contoh hasil timbangan kilogram blog saya. Berat macam saya jugak lah !!! Grr ..
  

0 comments: