September 30, 2011

Boboi Boy Pegi Gunting Sideburn Jap.

Dah berkurun guna header yang sama. Tengok. Boboi Boy pun dah ber-sideburn. So, bagi mengelakkan Boboi Boy daripada dicekup cekgu disiplin, aku dah benarkan Boboi Boy pergi buat sementara waktu menggunting rambut beliau yang dah ala-ala rockers tue. Disebabkan si Boboboboi tu sentiasa seiring dan sejalan dengan cik Yaya, so, Yaya pun terpaksa ikut beliau blah dari blog aku sebab aku halau diorang. BHAHAHA. Kejam sikit je. Ucapan kredits kepada beliau-beliau sekelian.


Photobucket

Anyway, aku dengan sukacita, macam nak amik paper Sivik trial SPM, terus je gantikan beliau-beliau sekelian dengan " aku " yang baru. Maaf lah. Saiz kureng sikit. Tapi takpa. Asalkan bahagia ye. Maklumlah, sapa nak tengok perkara yang hari-hari ditengok. Memandangkan hard disk komputer pun dah diganti, semua baru !! Abis ilang gambar and lagu yang aku simpan. Grr. Tak pa lah. Asalkan bahagia. 

Agak menggigit masa untuk buat benda ni walaupun sesimple sangat. Benda-benda simple ni la yang jadi masalah. Macam Add Math * simple ? Hai. Sejarah tak study lagi. OK OK. Nak kena cepat-cepat post nih. Erm, ni lah header aku yang  fantastik plastik ! Boleh la tahan. Tak pa lah. Nanti aku buat lagi. Ni hasil kerja jemari yang malas. Lepas balik sembahyang Jumaat tadi, terus menerus online. Dah lama CPU duduk kat wad 10. 

Photobucket

Macamana header nie ? OK ke ? Tolong respons. Mata tu aku adjust guna Photoscape. Dan semua hasil jemari di atas adalah kesan penangan tangan kanan kiri Photoscape jugak. OK lah kot ? 

0 comments: