September 09, 2011

Dah Cukup Power Rangers kah ?

Long time no see. Lama tak update. Tarantula dok menyemak kat blog aku. 
  
Apabila mood study melanda, semua jadi tak kena. Meja buku berselerak, mandi pun ntah ke mana. Patutlah rumah bau-bau kambing ja. Apabila perasaan takot akan subject hard core, arghhh .. naseb senang. haha. Physics dan Add Math menjadi iguana  igauan * betul ke eja macam ni ? Lantak lah. BM bley guna banyak perkataan yang sinonim. Cikgu dok target kat aku sorang je. Aku pandai sangat kah ? Family lagi. Mementang la aku pelarian MRSM dan SBP. Grr. Nak beat akak yg dapat 8A dan akak yang dapat 9A. Tak mustahil tapi masa macam dah suntuk. Huhu.

Tak pa lah. Setakat ni, Bio, Pendidikan Islam, Modern Math, BM, BI, Chemistry, Tasawur... alhamdulillah. Tapi Sejarah, Add Math, Physics.. grrr. Orang lain berfikir, dan berkata aku pandai. OMAIGOD. Benda ni macam nightmare je. Kalau dapat terbaik trial nih, bley pegi oversea terus lepas SPM. Tawakal je la. Naseb ada preparation. Hehe. Rusia menjadi pujaan. Rusia menjadi idaman. Second, Jordan pulak. Grr. 

Mengharapkan doa ibu, family dan teachers. Rakan-rakan dan para sahabat jugak. Becoz saya bukan genius. Saya bukan Al-Khawarizmi, bukan Al-Razi, bukan Ibnu Sina, bukan Al-Biruni. Tetapi semangat mau ada. 

Raya tahun ni tak terasa meriah. Tak rasa hepi. Tak rasa itu dan ini. Beraya dengan Cik Biology. Encik Add Math. Huhu. Alhamdulillah, Cik Biology menerima cinta aku. :D

KEPADA PEMOHON YANG REQUEST CANTIKKAN BLOG :
 
-- > Eika Zuelaikha, Baskis Rabbies, Dafiq Bella .. sori ye. Lepas SPM kot jawabnya.
-- > Tutorial blog pun tak sempat nak buat, apakah ? 


 

1 comments: