October 01, 2011

Wishlist

Photobucket 

Assalamualaikum w.b.t. Selamat petang MALAYSIA.
Cuba tengok  benda alah yang aku tick kat atas tu. Tu lah dinamakan wishlist.
Benda alah ni kekadang orang just letak suka-suka je. Tak de apa-apa yang penting pun.
So, sesapa yang berminat nat buat wishlist macam aku nih, just wait and see ye. * tengok lah wishlist aku yang kat atas tuh.
Handsome Pffftttt.

1.  Dahboard Design Add Gadget HTML

2.  Korang COPY code di bawah ni dan PASTE dalam ruangan HTML tadi oke.
<form name=myform>
<input type="checkbox" name="mybox" value="wish" disabled />wish<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wish" disabled />wish<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wish" disabled />wish<br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="wish" disabled />wish<br />
</form>
3.  wish tu korang just tukar dengan apa yang korang nak i.e. iPad2, Galaxy dll. disabled tu pulak untuk impian korang yang tak tercapai lagi. Btw, kalau dah tercapai, disabled tukar kepada checked. Korang boleh repeat :
<input type="checkbox" name="mybox" value="wish" disabled />wish<br />

4.  SAVE.

0 comments: