October 01, 2011

Zaman Kecik Selena Gomez dengan Demi Lovato

Saja kali ni tetiba nak cari and observe actress + singer yang hot-hot ni. Ala-ala merisik la ni * merisik untuk perkahwinan. Pfffttt. Tadi ada dengar lagu-lagu Selena Gomez kat Pak Cik You Tube. Boleh la tahan video dia tu. Anyway, tak terlepas jugak daripada melawat Cik Wikipedia. Macam-macam dia tahu. Terasa macam nak kahwin dengan dia pulak. Pffttt. Syok jugak baca profile orang lain nih. And apa yang mengejutkan .. hebat ~~ terkejut sangat ke ? Hebat ~~ 


Demi Lovato
            
Selena Gomez


Macam tak kenal diorang. Huhu. Tertera nama sebagai caption. Dah tau dah empunya nama tuh. Muka pun ada la ala-ala orangnya zaman moden USA kini. Perasan tak background belakang tu selalu digunakan dalam program TV mana ? Melainkan korang langsung tak pernah tengok TV masa kecik-kecik dulu. Selalunya ada kat TV1 atau TV2 cam tu la. Teka. Teka. Teka la. Grr. Tak pe lah. Kalau rasa tak tau sangat, baik kita tengok gambar kat bawah ni ha. Abis citer. Ada seekor dinasour besar dalam citer tu dengan dibantu 2 ekor lagi dinasour. Walaupun dinasour-dinasour sekelian dah mati dibunuh oleh aku. Demi Lovato dulu agak tembun jugak ye.

Barney dan Kawan-Kawan  

0 comments: