November 26, 2011

Oh Hari-Hari Tensionku

Photobucket 

SPM kali ni tak susah dan tak senang. Yang menarik ialah subjek Sejarah ... terlalu best. Macam jawab paper Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan.  Yang tak best ialah Fizik .. harap-harap graf jatuh pas nie. 

On the way Biology and Chemistry ... ish ish. Kalau result tak elok, macam mana pun, aku tetap nak ulang SPM. Tak kesah la apa orang nak kata. Kejayaan masa hadapan aku terletak di atas tapak tangan aku sendiri. 

So korang semua, hari Rabu ni lepas exam Biology, jom kita huru harakan JUSCO !!! :D 
Oh my Puss in Boots.

p/s :  Sapa yang belum bukak akaun SSPN and beli number pin UPU, jom jom.