December 14, 2011

Desain Ala Perempuan, Blogger Lelaki

Photobucket 

Hai peeps.  Sekali lagi .. dah jawab salam Domo ? Bagus ! 

Korang mesti terfikir kan dan ada tanda 'telinga monyet' yang blogger blog ni lelaki ke perempuan. Betul tak ? Tengok nama di The Author nama lelaki, Mohamad Azizi bin Md Said. Pelik pelik. Blog desain macam perempuan !

Dan korang mesti akan terfikir blogger ni bersifat keperempuanan ke hapa ntah yang korang fikir. Kan kan ?

Actuali, tak salah kan kalau blog berdesain ala-ala perempuan even blogger dia adalah lelaki? Blog je, bukan blogger dia. Betul tak ? At least, dapat jugak menaruh cinta kat blog nie .. ceh! Desain blog perempuan nampak menarik sikit, kemas, teratur. Kalau blog lelaki ? Nampak simple sangat. Kekadang suka hati mak bapak diorang nak letak gambar apa-apa ntah.

And kekadang desain blog lelaki macam berselerak, tak kemas dan teratur. Macam-macam widget diorang letak, macam GG masa awal-awal blogging dulu la. Huhu. 

Tapi belog GG tak lah nampak perempuan sangat kan ? Purple tue kan kaler. Tak salah kalau diadaptasi dari kaler biru ( warna lelaki ). Lain la kalau GG letak warna pink pekat melekat. Err ..  pening mata tengok. 

Anyway, jangan pandang sebelah mata je ye. Guna dua-dua belah. Tak nampak lagi, tambah lagi dua mata. Tak cukup, pegi korek biji mata orang lain.
Blog aku desain aku sendiri, kesah pe kau * ayat mahal. Dua singgit.
 Dah dah. Jom blogwalking. Hehe. Kes selesai. Wuhuu.

8 comments: