December 14, 2011

Lagi dan Lagi

Photobucket 

 Hai semua. Jawab salam kat atas tu. Dah ? Bagus. 
Dalam dua hari sebelum ni, GG keje edit belog orang je. Penat woot.
Pasni banyak lagi belog nak kena edit, FOR FREE ! Sori la kalau design GG buat banyak purple belaka. Peminat purple di sini. 
Best design belog orang nie. Cuma sayang sekali connection Celcom agak slow la semenjak dua tiga pat lima menjak nie. Grr. Secara free pulak tue. Huhu. Maklumla, image dan design pun banyak 'dicuri' dari belog lain. Huhu. Thanks kepada bloggers yang letak freebies banyak-banyak kat belog, i like ~~ 

Lagipun, Blogspot.com nie bukan harta pusaka mak bapak kita. Huhu. Wat pe nak berkira ? Huhu. 

GG dah edit empat belog, tak sampai seminggu pun. Tak tau la diorang puas hati ke tak dengan hasil campur tangan GG nieh. 

Jom Review ! 

 





Ok ? Dah tengok ke ? Jangan lupa tinggalkan jejak korang di Shoutbox, follow and comments tau. OK Imah dan Taufiq, selamat maju jaya dalam dunia blogging. Huhu. Adios~~


11 comments: