December 28, 2011

Releasing Old Blog ?

Photobucket 
 Selamat petang semua. Hoh. Dah lama tak post dalam blog nie. Huhu. 
Sori lah. Semalam GG busy giler edit blog yang satu lagi. Hah. Terkezut tak ?  

Asalnya, belog yang satu lagi tue dah lama buat. Dari tahun lepas lagi. Cuma kali ni, just edit dengan menggunakan blogskin je. At least, nampak la jugak perubahan. Cute miut woot! Dengan lagu tema Fruit Basket lagi, hah. Maunya tak cute di situ. 

Mungkin ada yang akan cakap.. " Alah, biasa je blog dia. Blog aku lawa lagi." OK fine. Tak kesah la apa korang nak cakap, coz GG sayang blog GG yang sekarang nie. Just think positive. Credit to Qistina coz hasilkan coding untuk blogskin yang menarik tue. Hebat! 

Post yang lama GG terpaksa padam. Heh. Penuh dengan perasaan je. Buat hape. Hoho. And GG baru buat 3 posts, kalau sudi, bacalah ye. Kat bawah ni ada preview blog GG yang baru. Hope korang suka. Kalau sudi, tinggalkan jejak korang, komen dan follow OK. Korang memang blogger hebat. Konsep " I FOLLOW YOU, FOLLOW ME BACK" diterima pakai. Boleh la jugak GG tau pasal perkembangan cerita korang, kan ? Hehe.

 


 Jangan lupa visit OK. Tengs kalau dah hit link di atas. :)

4 comments: