December 19, 2011

Thumbs Up Untuk Cik Teddy

Photobucket 

 Alhamdulillah. Tak tau nak mulakan dari mana. 
Sekalung bunga saya hadiahkan untuk Cik Teddy *ayat kerja kursus Form 3 kerana memberi saya anugerah yang tidak disangka-sangkakan. Ceewahh !

Jujur sekali, GG rasa tak layak pun dapat anugerah ni dengan join contest tue, coz ramai lagi yang gempak ayat diorang. Jawapan balas GG pun biasa-biasa je, tak hebat sangat pun coz semua orang boleh buat ayat biasa-biasa GG tue. Huhu.

Anyway, terima kasih banyak-banyak GG ucapkan kat Cik Teddy. ^^ 
Btw, thanks tau Cik Teddy rajin bertandang ke blog yang tak berapa best nie dan peromot gitu ! Woh. Terkezut kot. 

Firstly, GG open FB and like this. 


Segmen apa yang GG menang tue ? Jom review. Klik sini.


Ni la kenangan manis yang paling tak boleh dilupakan. Alhamdulillah sangat-sangat. Cik Teddy memang hebat. Terlampau hebat. :D 

Syukran. 감사합니다. Дзякуй. 谢谢. спасибо. ありがとう. शुक्रिया. ви благодариме. teşekkür ederim
Ha. Banyaknya ucapan TERIMA KASIH nie. Haha.


0 comments: