December 15, 2011

Walking Along The Road With Shadow

Photobucket 

Hebat tak tajuk ? Ahah. Boleh buat tajuk lagu.
Post ni dibuat saja suka-suka. =.=

Ye lah ..  lepas-lepas SPM, terasa bersendirian. Kengkawan masing-masing dengan hal sendiri. GG pulak tak dapat join class trips. Giler. Terpaksa berkorban untuk family, masyrakat dan negara. Anyway, ada lagi masalah dengan frenz sendiri. Sebab tue rasa malas nak melawat sekolah, tegur sapa and so on. Kawan beberapa kerat je bermasalah, habis semua guling-guling atas lumpur * ada kena mengena ke ? Terasa macam nak Unfriend You* pehal tetiba Greyson Chance plak nie ? 

Baru-baru tadi, basah-basah lagi, ada seorang kawan GG nie chat dengan GG kat Facebook. Dia tanya sebab apa Gg tak nak join class trip ke Tambun. And guess my answer.


Actuali, sedih giler tak tahan kau. Huhu. Sorry ye frenz. Tak dapat ikot. Korang nak pergi, pergi je la. Sori to cikgu Ummi. Penat-penat je atur rancangan, ada yang tak nak ikot la apa lah. Hai la badan. 

So, biarkan GG with G.G. sebab GG walking along the road with shadow * boleh la buat lirik lagu pasni .. dah sampai korus dah. =.=


361519018_83f735c323_z_large

Always love you forever and after frenz -- > Azizi Said

3 comments: