January 15, 2012

Freebies : Animated Troll Face

Photobucket
Hyep semua. Aku tak ngantok lagi nih. Huhu,

So, aku nak share dengan korang something yang happening. Aku tak tau macam mana benda ni boleh popular, dulu Domo la, Rilakkuma la, Danbo la, Angry Birds la. 

Aku curik dari WeHeartIt. Hakhak. Kan aku cakap aku nak share, kan ? Tak payah susah-susah nak godek sana-sini semata-mata nak cari muka hodoh yang dah hot nie. 

Tumblr_lko1unvlkp1qi0pw4o1_400_large
http://data.whicdn.com/images/17969700/tumblr_lko1unvlKP1qi0pw4o1_400_large.gif
 Tumblr_lupndd43j51qi85tlo1_500_large
http://data.whicdn.com/images/17778418/tumblr_lupndd43j51qi85tlo1_500_large.gif
 Troll-komikisi-22_large
http://data.whicdn.com/images/20026344/Troll-komikisi-22_large.gif
Tumblr_lxgbljawl11qm6g42o1_400_large
 http://data.whicdn.com/images/20831479/tumblr_lxgbljaWl11qm6g42o1_400_large.gif
4chan_1302803640454_trollface_launch-s476x306-168968-535_large
http://data.whicdn.com/images/20604971/4chan_1302803640454_Trollface_Launch-s476x306-168968-535_large.gif 
 Tumblr_lm05bryqhi1qacrw9_large
http://data.whicdn.com/images/21027587/tumblr_lm05bryQhI1qacrw9_large.gif
Troll-in-the-dungeon-add-me-im-forever-alone-9212ee-2479779-1313919674_large
http://data.whicdn.com/images/13717141/troll-in-the-dungeon-add-me-im-forever-alone-9212ee-2479779-1313919674_large.gif 
1yshq_large
http://data.whicdn.com/images/13163784/1ysHQ_large.gif
Tumblr_lorvveuawb1qm9ddqo1_400_large
http://data.whicdn.com/images/12434541/tumblr_lorvveuAwB1qm9ddqo1_400_large.gif 
Tumblr_lfkej3ebdr1qc6zo9_large
http://data.whicdn.com/images/6591000/tumblr_lfkej3EbdR1qc6zo9_large.gif


Kalau nak, sila amik URL gambar tue OK. And jangan lupa leave ur comment. TQ.  Comment korang amat dihargai ^^

4 comments: