January 16, 2012

No Tajuk ..

Photobucket 
Morning. Azizi Said kembali berbelog.

Owh wow sana dan sini. Aku lapar la. Rawwrr! Tapi jangan risau, aku masih makan apa yang manusia biasa makan. Huhu. 

Tadi aku melawat at blog best friends aku, Cik Ieykara Ika, aku ternampak roti canai, or roti telur, hehe, yang sedap. Oh, aku rasa lapar sangat tengok roti tue. Dah tengah malam nie, satu maggi pon takde kat rumah, alamak! 

Berani kah aku nak keluar nie? Dah la tepi rumah aku kubur. Huhu. Takpe lah, tengok gambar ni pon dah kenyang, sikit je la. Apakah.



Tengah malam ni pun, mula rasa naik buhsan, aku post nie pun apa-apa ntah. Haha. Owh wow. Itulah kehidupan pelajar yang baru lepas SPM. nasib ada sorang srikandi yang chat dengan aku malam nie. Tak la buhsan sangat. Hoho.

Masa kau dihabiskan untuk Facebook, Blog, Facebookis, Twitter. Ahah. Status aku --- tanam anggur. Tak pe, keje at belogsepot nie pon boleh mendatangkan income. Tengs kepada yang kelik iklan churp churp aku. Anyway, aku masih benci dengan pertanyaan kawan aku ... kenapa tak keja lagi? Ok fine. Aku dah malas nak cakap kat kau lagi. Dah berbuih sabun Lux aku ucap kat kau. Aku memang nak sangat keja. Tapi mak aku suruh habiskan lesen motor and kereta dulu. Puas? Haha. Trimas.
Btw, I'm in RELATIONSHIP .  Huhu. Tengs to Madam A sebab terima saya.
Owh, bagusla. Semua aku nak letak dalam satu post nie. Haha. Bertuah punya budak.

OK la. Apa yang aku merapu nie. OK. Korang macam sedang membaca posting yang pelik. Sori. Huhu. Ni macam diary aku je. TQ membaca ^^

0 comments: