January 14, 2012

Oh Janganlah Makan Kerepek

Photobucket 
Hyep hai hey.  Waalaikumussalam jugak :D 

OK. Just nak bagitau korang nie. Ok. Duduk diam-diam. Jangan bising. Amik je mana-mana kerusi yang kosong. Hahah. Apakah yang aku makan kerepek.

Just nak announce .. mamat handsome kat header tue >>>


Bukan AZIZI SAID ! 

Hahha. Act, bajet aku ni macam mamat kat atas tue. Apakah. Aku chinese look OK* ramai yang cakap macam tue kat aku. Eh, Azizi! Moyang kau dari China kah? Kau Jepun eh? Bagero! Oh, kau kau kau Korea kah? Kenapa kening kau berserabut a.k.a tidak kemas? Grr. 

OK. Apa-apalah. Haha. Anyway, gambar aku still private .. kecuali kat bahagian komen. Takpe, jap lagi aku tukar. Haha.

Act, dulu aku suka letak gambar aku di sana di sini di sinun. Tapi aku terkejut manusia bila ada sepupu sebelah abang ipar punya adik jiran aku kena sihir sebab letak gambar at social network. Especially yang bergambar penuh dari skull to metatarsal.

OK la weyh. Aku nak pegi tengok kartun. Hak2. Bubye. 

Sori la arini ganti nama sebagai 'aku' .. bukan 'GG'. Rindu penggunaan kata 'aku'. Hak2.

4 comments: