January 30, 2012

Pursue Study at PTPL Penang Campus



Hai semua. Waalaikumussalam kepada yang memberi salam.

By the way, tahniah kepada HAFIZ - AWAN NANO ! Menang Vokal Terbaik dan Tempat Pertama AJL 26. Simple je naik pentas, menang jugak. Huhu.

Hari Jumaat lepas, aku dikejutkan dengan surat tawaran sambung pelajaran ke Kolej PTPL kampus Penang dalam beberapa course yang dia tawarkan. Huhu. And aku nampak Foundation in Biological Science / Health Science tersenarai ! Oh tue lah course yang aku tunggu-tunggu selama ni.



But, kes jadi tak best bila aku tak dapat surat biasiswa ataupun sponsor. Huhu. Tawaran tue dah la dari IPTS. Mana nak korek duit. Sesiapa yang nak sponsor dibenarkan. Hakhak.

So, better korang klik iklan ChurpChurp tue cepat-cepat. Tak de lah. Just joking.

Tunggu dulu lah result keluar kan. Lagipun, IPTA pun best, kan ?

Intake bulan 2 nie. So, nak kena buat pilihan dulu lah. Aku pun bukannya berduit sangat. Huhu. Gatal tangan pulak nak masuk kolej swasta ni. Hehe.
IPTA or IPTS ? 

1 comments: