January 14, 2012

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG


Photobucket 
 Hyep semua. I'm back. Oh, sudah berzaman tak hapdet blog nie. Tak tau nak post apa. Huhu.

Mujurlah ada seorang hero datang dari kayangan membawa berita untuk galakkan GG hapdet blog nie dengan join contest beliau.

Klik banner untuk pergi ke segmen tersebut.
GG dapat tau contest nie melalui author blog ni sendiri. Katanya dia dapat tau blog GG daripada blog Cik Mialiana kita. Oh, timakasih Cik Mialiana. :D

GG nak tag somebody .. jeng3 :D

Ayat simpati: 
Saya suka blogwalking kerana dapat mengenal blogger antara satu sama lain, mengutip bahan-bahan ilmiah yang boleh dijadikan bekalan, menjalinkan ikatan perpaduan sesama warganegara dan sesama Islam ( sekiranya blogger itu Islam ) selain menyerahkan keringat yang ada untuk membantu apa-apa sahaja yang diperlukan. Bukan itu sahaja, saya juga dapat memahami dan belajar apa-apa sahaja berkaitan dengan dunia blog melalui blogwalking bagi mematangkan diri sendiri dalam layar maya.
OKeh. Tu je ye. Bagi sesapa yang tak ditag, kalau nak join pun boleh. Silakan klik banner di atas. :) 

4 comments: