January 18, 2012

#Wordless Wednesday





Hai dan selamat malam dan apa khabar dan aku tak tau apa lagi nak buat greeting.

Arini aku demam sikit. Sebab tue la tak berapa nak betul masa post tadi. Pffftt. OK now aku dah macam hilang idea, so aku nak post something yang boleh dipakai. Oh tolong! Ni bukan baju -.-

307830_270367213011487_136438366404373_793142_950266941_n_large
Bila aku gila Sepongebob ...

App_full_proxy_large
Bila aku hentak kaki gedik2 tengok benda cute ...

Funny_food_art_4_large
Bila aku lapar gila gila gila dan gila ...

Tumblr_lxhqjny5mz1r78lzdo1_500_large
Bila aku addcited to movie segala bagai ...


Bila aku buat hapdet blog and status FB, ada je nak kacau ^^ 

OK lah. Kucing aku pun sibuk nak type. See ya. 

Assalamualaikum. 

6 comments: