February 14, 2012

Artis dan Patung Beliau

Good morning ! Good morning ! Good morning !

Hah. Puas aku jerit. Nak lagi ? Hee. Lagipun 'Good morning !' tu cuma trademark aku. Haha. Ada ke ? Saja aku nak letak trademark. Problemos ? 

Tadi aku terjumpa satu benda yang best doe korang. Ni sesuai la untuk girls yang obses dengan patung-patung. Huhu. 
Macam lagu Mariah Carey pulak : Why u so obsessed with me, I don't want to know. 
 Taylor Swift

Ni kalau patung dengan orang pun sama je. Hehe. Tetap macam patung. 

Robert Pattinson


Tudia korang punya pontianak pucat. 

Marilyn Monroe


Ni kat Singapore pun ada. 

Zac Efron dan Vanessa Hudgens


Tak serupa pun. -.-  Rambut Zac tak sama dan Vanessa berisi. Fail !

dan serigala feveret korang, Taylor Lautner -.-


Nak kata bajet gagah dan hensem lettew ? -.- 


Maaflah korang. Aku bukan saja nak kritik. Hehe. Sori la kat kipas susah mati kat sana ye. Aku jeles sebab diorang tak buat patung aku. Haha. Macam hampeh ! 


OK bye. Assalamualaikum. 

1 comments: