February 12, 2012

Bila Bosan ...


Heh. Selamat malam semua. Dah solat ke ? Selamat bersolat maghrib. 

OK. Sebelum aku melabuhkan tirai aku pada hari Ahad ni ( ada tirai ke ), aku nak korang main sudoku ni. Ada beran ke ? Hehe. 

Actually, ni la game aku time aku boring yang teramat sangat. Nak main CityVille, internet memang siput haram. Grr. Nasib aku ni vegeterian. Puih. 







Tapi bukan tu je. Aku jugak main crossword puzzle. Oh hampeh betul kalau takde pen or pensel kat tangan. Aku siap beli 2 naskhah sudoku, tapi haram satu pun tak siap. Ahah.

So, selamat menjawab soalan 'SPM' ye korang. Haha. Masa diberi 2 minit dan 32 saat. Berani ke ?

OK lah. Bye. Assalamualaikum. Jumpa esok ok. Hee ^^Y

3 comments: