February 10, 2012

Doodle Aku Teruk

Oh hai. Waalaikumussalam dan selamat malam semua. * muka happy kerang busuk.

OK. Dah lama aku tak buat posting. Huhu. Dah kehilangan idea nak post apa. Semalam aku cadang nak post something guna gambar yang aku nak tangkap, tapi memang hampeh bila aku dapat tau kamera aku OKU. -.- 

Memandangkan aku dah makin jeles dengan doodle-doodle Cik Teddy, haha, assalamualaikum cik *sambil buat muka poyo. Arini aku nak release jugak doodle aku versi motion pictures. Alah, tak kisah lah dari penerbitan mana asalkan motion :P

Sori la doodle aku masih tak expert macam korang, hope korang faham apa yang aku lukis. Insya Allah, nanti aku akan buat yang lebih baik.

So, ini dia doodle aku ( gambar yang paling depan dan yang paling belakang bukan doodle aku ) -.- 



Photobucket

So, kalau dah baca tue, sudilah klik SINI dan SINI

OK lah korang. Assalamualaikum. 

7 comments: