May 13, 2012

Anseri Wedding Day

Penat hoi. Baru seminggu kena pegi kenduri lagi. Kenduri kakak dan abang ipar aku, Syuhadah Said and Ibrahim Fikri Abdullah Zawawi yang kedua. 

Kini aku berlokasi shoot sana dan sini di ...



Pulak dah. Manjung tu, kat mana ? Kat Perak la yop. Best tau kat sini. Boleh nampak kapal la, apa la. Ye lah, pengkalan kan. Lagipon ni tempat orang, memang best ssangat lah haha. Tempat sendiri ? Takdelah nak best macam ni. 
Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, baik di negeri orang, dapat banyak emas. 
 Kenduri kat sini tersangatlah meriah. Ada team kompang lagi yop. Aku rasa macam aku yang kawin plak BHAHAHA. Kau ada masalah ? :p 

Ni ada serba sikit gambar kenduri yang aku amik. Actuali, gambar holiday je banyak. Kenduri tak tera mana pon. Pulau Pangkor jugak last-last. Haha. Takpelah. Asalkan bahagia. Maklumlah, dua buah van + satu kereta pegi ni. * ada aku kesah ? 



Kasi sunyiumm sikit. Ewahh ~~ 



Ok lah. Cukup-cukuplah tu kan. Aku pon bukannya guna camera mahal yang bila capture gambar .. bunyi pap pap tu. Haha. Kamera aku Nikon Coolpix P6000 je. Btw, tu bukan camera aku. -.- Credit to Syuhada Said.

1 comments: