May 15, 2012

Palestine Will Be Free | فلسطين سوف تتحرر


Salam perpaduan. Salam alaik. 


Kalau korang bukak Facebook, sekarang ni tengah berbahang dengan satu kempen "In Solidarity with Palestinian Prisoners" dan Hari Nakbah Palestin bersempena dengan 15 Mei 1948 kan ? So, kaurang bila nak check-in dalam kempen ni ? Hehe. 

Cepat-cepat. Sokonglah saudara seagama kita yang kesusahan di sana. Moh pakat-pakat tukar DP dan Cover korang. Sambil-sambil kauorang dengar lagu ni, cer baca citer sebenra kat bawah. TQ.




Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda,
Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah ..

Bilal Thiab ... 76 Hari
Thaer Halahleh ... 76 Hari
Hassan Safadi ... 70 hari
Omar Abu Shallal ... 68 Hari
Mohammedd Al-Taj ... 60 hari
Mahmoud Sarsak ... 54 Hari
Faris Al-Natur ... 47 hari
Jafar Ezz Al-Din ... 53 Hari
Abdallah Al-Barghouthi ... 32 Hari
lebih daripada 2000 Banduan ... 27 hari

Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa.

*mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja, ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, dan gigi pun luruh,,, sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana,tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita buat , Perang Media !

> copy & paste < 

Kat bawah ni aku sediakan serba sedikit DP yang kauorang boleh amik. Klik dan SAVE IMAGE ke dalam komputer tau. Semua ni aku curik :p









KBHAI. Assalamualaikum.

4 comments: