August 14, 2012

Sedetik Bersama #UAI



Tadi aku selongkar twitter Ustaz Azhar Idrus ( not the real Ustaz Azhar Idrus, just fanpage ) dan aku jumpak quote ni. Agak menarik la untuk aku post kat dalam blog aku yang dah bersawang ni. Hehe. Alang-alang stalk twitter beliau, aku cedok lah kan sikit-sikt. Takpo kei ? ^^

Banyak jugak lah quote yang menarik kat @UstazAzharIdrus. So, sesiapa yang ade Twitter, jange lupo deh nok follow ustaz. Ambo pulok yang tolong promote. Er. *actually, aku orang penang haa. Saja dok cakap kelantan, syok jugak weh. Jangan marah cek naaa. 

So, apa yang korang dapat dari quote Islamik UAI kat atas ? Jangan lupa share tau. Feedback anda diucapkan terima kasih. :) 
Credit to @UstazAzharIdrus

3 comments: